required name=query
  • Vælg butik
  • Opret bruger
  • Se butikkernes sortiment

Vælg den Calle butik hvor du vil afhente dine varer

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Calle butik du vil handle i

Padborg / Kruså Grænse:
6
4
6
5
Møllehus / Tønder / Sæd grænse:
2
3
Rødby/Putgarden - Gedser/Rostock færge
4
5
10

Click&Collect

Vi har lige nu åbent for Click&Collect i samtlige Calle butikker


Pga af brand er Calle Burg butikken midlertidig flyttet til Landkirchener weg 34. Den midlertidige lokation ligger 200 meter fra den oprindelige butik. Du skal fortsat afhente & betale din C&C ordre ved den oprindelige butik på Industriestrasse 4.

Digital eksporterklæring

Vælg den Calle butik du ønsker at se butikssortiment

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Calle butik du vil handle i.

Padborg / Kruså Grænse:
4
6
5
Møllehus / Tønder / Sæd grænse:
2
3
Rødby/Putgarden - Gedser/Rostock færge
7
8
9

Se sortiment for din favorit butik

For butikkerne Calle Kruså, Flensborg og Harrislee vil det kun være muligt at se butikkens sortiment og ikke lave en Click&Collect forudbestilling af dine varer.
Vælg derfor en af de andre muligheder når du ønsker at lave en Click&Collect forudbestilling.

Huskeliste
Huskeliste
Huskelisten er tom
Print huskelistePrint huskelisteUdskriv denne liste og tag den med
på din indkøbstur hos Calle...
VarerDKKAntal
Indkøbsvogn
Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Din indkøbsvogn er tom.
Calle - Stort udvalg i lave priser •
BrændselFilter
Vælg filter
Du har endnu ingen filtre valgt...


Køb træpiller og brændsel online til lave priser

Hos Calle kan du købe træpiller, træbriketter, energikoks og flaskegas af topkvalitet – selvfølgelig til lave priser der luner. Vi fører PetroRex koks og ScanPellets træpiller – for begge gælder, at kvalitet og brændværdi er høj, og der er store besparelser ved køb af en hel palle og derover.
I vores sortiment finder du også Kosangas i den klassiske 11kg´s flaske, 5 kg´s flaske, 6 kg´s aluflaske, 10 kg´s letvægtsflaske og 5 kg´s letvægtsflaske. Vi kører løbende tilbud på gas ved ombytning af samme variant.
Se de aktuelle priser og tilbud på gas, træpiller og koks online, og bestil til afhentning i din nærmeste Calle grænsebutik.

Grænsehandel er andet end tilbud på øl og sodavand

I Calles grænsebutikker har du også mulighed for at spare penge på køb af brændsel – har du brændeovn, så har vi løbende tilbud på træbriketter, der gør det nemt og bekvemt for dig at få god varme i stuen.
Vi kan desuden tilbyde effektive optændingsblokke til billige priser i vores sortiment, bl.a. af mærkerne Heat Beads og Blitz.
Og så er der selvfølgelig alle de andre varer hvor der er penge at spare. Køb bl.a. støvsugerposer, hestefoder, batterier, hårfarve, opvasketabs, toiletpapir, rengøringsmidler, engangsservice, flødeboller, marcipan, kød, pålæg og ost på tilbud og til faste lave priser.

ScanPellets træpiller pris og kvalitet

Når du vælger at købe ScanPellets træpiller, køber du ikke bare træpiller til en lav pris, men får også træpiller af virkelig høj kvalitet – både hvad brændværdi, askeindhold og fugtindhold angår. Ved skånsom nedtørring af råmaterialet, ender ScanPellets træpillerne på at have et vandindhold på mellem 7 og 9 %, og træpillerne produceres af rent træ fra afbarkede træstammer, hentet i PEFC certificerede skove. Det vil sige, at der tages hensyn til miljøet, og for hvert træ der fældes, plantes der et nyt. Træpillerne afgiver desuden en minimal mængde aske. ScanPellets er dermed et rigtig godt valg til dit pillefyr eller din pilleovn.

Tilmeld dig Calles nyhedsbrev
og få ekstra gode tilbud på mail
Nyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbud