required name=query
  • Vælg butik
  • Opret bruger
  • Oversigt over butikker

Vælg den Calle butik hvor du vil afhente dine varer

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Calle butik du vil handle i - hvorfor skal jeg vælge butik

Padborg / Kruså Grænse:
6
Møllehus / Tønder grænse:
1
2
Sæd / Tønder Grænse:
3
Fehmern (Rødby/Putgarden færge):
4
5
Gedser/Rostock færge:
10

Click&Collect Center Harrislee

Vi har nu samlet afhentning af forudbestillinger fra Calle Harrislee, Kruså, Flensborg i et stort Click&Collect Center. Med det nye center har vi gjort det nemmere og hurtigere for dig at afhente din bestilling, samt mere plads til at pakke bilen. Det er stadig muligt at handle i ovenstående butikker.

Click&Collect Center Harrislee
v/Fleggaard Harrislee
Industrieweg 27
24955 Harrislee

Digital eksporterklæring

Huskeliste
Huskeliste
Huskelisten er tom
Print huskelistePrint huskelisteUdskriv denne liste og tag den med
på din indkøbstur hos Calle...
VarerDKKAntal
Indkøbsvogn
Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Din indkøbsvogn er tom.
Calle - Stort udvalg, lave priser •
Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på calle.dkCookies og privatlivspolitikOK
Vælg filter

Mærker

Land

Område

Druesort

Forpakning

Alkoholfri

Du har endnu ingen filtre valgt...Køb vin hos Calle og spar mange penge

Hos Calle er der altid lave priser og gode tilbud på vin og andre grænsehandelsvarer. Vi fører hvidvin, rødvin og rosévin i flasker og i bag in box. Uanset om du er på udkig efter en billig og velsmagende vin eller en ekstra god og kraftig vin, så vil du kunne finde den i Calles grænsebutik til en god pris.

Hjælp til køb af vin - både i grænsebutikken og online

Skal rødvinen være en merlot, cabernet sauvignon, shiraz eller helt anden drue? Hvad skal man vælge, når man gerne vil have en sød hvidvin og hvad passer til hvilke retter?
Hos Calle hjælper vi dig med at finde den helt rigtige vin. I butikken kan du altid få hjælp i vinafdelingen, hvor vores medarbejdere vil vejlede dig.
Se også beskrivelser og varefakta på de enkelte vine på Calle.dk. Her kan du bl.a. læse om en vin er sød, tør eller kraftig, hvilket land/område vinen kommer fra, og om den f.eks. passer til oksekød eller ost.

Bestil online - afhent i Tyskland

Calle.dk kan du forudbestille dine grænsehandelsvarer.
Ved at forudbestille slipper du for selv at skulle finde varerne i butikken, og kan i stedet grænseshoppe hjemmefra i ro og mag. Du betaler først, når du afhenter din ordre på den valgte afhentningsdato. Du vil altid få de bestilte varer til den billigste pris – dvs. at du kan afhente tilbudsvarerne efter at tilbuddet er stoppet, og stadig kun betale tilbudsprisen.

Tilmeld dig Calles nyhedsbrev
og få ekstra gode tilbud på mail
Nyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbud