required name=query
  • Vælg butik
  • Opret bruger

Vælg den Calle butik hvor du vil afhente dine varer

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Calle butik du vil handle i

Padborg / Kruså Grænse:
Møllehus / Tønder / Sæd grænse:
Rødby/Putgarden - Gedser/Rostock færge

Click&Collect

I de viste butikker er det muligt at lave en Click & Collect bestilling.

Bestil hjemmefra og afhent din bestilling på det ønskede afhentningssted.
For at se sortimentet i de øvrige butikker, skal du blot klikke på "Se butikkernes sortiment" øverst, og vælge den pågældende butik.

Vælg den Calle butik du ønsker at se butikssortiment

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Calle butik du vil handle i.

Padborg / Kruså Grænse:
Møllehus / Tønder / Sæd grænse:
Rødby/Putgarden - Gedser/Rostock færge

Bemærk: Det er ikke muligt at lave Click&Collect ordrer i alle butikker. Det vil stadig være muligt at handle i butikken som normalt.

Digital eksporterklæring

Huskeliste
Huskeliste
Huskelisten er tom
Print huskelistePrint huskelisteUdskriv denne liste og tag den med
på din indkøbstur hos Calle...
VarerDKKAntal
Indkøbsvogn
Subtotal DKK 0,00
Total DKK 0,00
Heraf moms DKK 0,00
Din indkøbsvogn er tom.
Calle - Stort udvalg i lave priser •

Calles historie

Calle er en traditionsrig butik med grænsehandel i Tyskland. Her på siden kan du læse historien om Calles grænsehandelsbutikker

Starten på grænsebutikken Calle

Skrædder Antoni Andresen etablerede i 1921 et skrædderi og tekstilhandel i Jejsing i nærheden af Tønder. Skrædderens søn, købmand Carl Andresen, med øgenavnet Calle, kom ind i virksomheden i 1934 og begyndte at handle med kolonialvarer og isenkram. I det omfang kunderne ikke kom i butikken, kom Calle ud til dem. Han læssede varerne på sin budcykel og kørte rundt på egnen. I 1936 fik han en søn, der ligesom bedstefaderen fik navnet Antoni.

Ny generation

Da Antoni Andresen kom til verden en forårsdag i 1936, som tredje generation i en købmandsslægt, var der nok ikke mange der forestillede sig, at lille Antoni skulle blive landskendt som manden, der hjalp danskerne med at få mere for deres penge. Der kom først rigtig gang i den, efter at unge Antoni Andresen havde aftjent sin værnepligt. Antoni trådte ind i firmaet i 1958, og dengang var han fyldt med planer og projekter. Der blev bygget butik i Jejsing – det første landsupermarked i Sønderjylland.

Nye muligheder for grænsehandel

I 1973 blev Danmark medlem af EF med nye frihandelsmuligheder på tværs af landegrænser. Antoni Andresen så muligheden for at åbne en dansk købmandsbutik med danske varer syd for grænsen, og den første Calle grænsehandelsbutik åbnede i Aventoft og godt hjulpet af de høje, danske afgifter på øl, vin, spiritus og tobak, kom der for alvor vind i sejlene.

Øl-kongen

Som den første syd for grænsen kunne Antoni Andresen i slutningen af 80’erne sætte tre kasser øl af sit eget mærke, Christian Firtal, på tilbud for 100 kroner - og straks blev Antoni Andresen kåret som "den danske øl-konge syd for grænsen”. Denne betegnelse har hængt ved lige siden. I 1979 åbnede den anden butik i Kupfermühle, og siden er det gået støt og roligt fremad. Fjerde generation er trådt ind i koncernen, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan Calle kan udvikle sig - alt er muligt, så længe det er drevet af godt købmandskab og gode handler til glæde for danske forbrugere.

Spar besværetHurtig indkøbBestil hjemmefraPakket og klar
Tilmeld dig Calles nyhedsbrev
og få ekstra gode tilbud på mail
Nyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbud