required name=query
 • Välj butik
 • Skapa användare

Välj Calle butik du vill handla i

Så att vi kan visa dig rätt intervall, välj Calle butik du kommer att handla i - varför ska jag välja butik

Padborg/Kruså gräns
Møllehus / Tønder / Sæd grænse:
Rødby/Putgarden - Gedser/Rostock færge

Click&Collect

I de presenterade butikerna är det möjligt att göra en Click & Collect beställning.Beställ hemifrån och hämta din order på önskad upphämtningsplats.För att se sortimentet i de övriga butikerna ska du endast klicka på ”Se butikernas sortiment” överst, och välja den butik det gäller.

Vælg den Calle butik du ønsker at se butikssortiment

For at vi kan vise dig det rigtige udvalg, skal du vælge hvilken Calle butik du vil handle i.

Padborg/Kruså gräns
Møllehus / Tønder / Sæd grænse:
Rødby/Putgarden - Gedser/Rostock færge

Bemærk: Det er ikke muligt at lave Click&Collect ordrer i alle butikker. Det vil stadig være muligt at handle i butikken som normalt.

Digital eksporterklæring

Favoriter
Favoritlista
Favoriter är tom
Utskriv kortlistanUtskriv kortlistanSkriv ut listan och ta det på din shopping på Calle ...
VarorDKKAntal
Kundvagn
Delsumma DKK 0,00
Totalt DKK 0,00
det moms DKK 0,00
Din kundvagn är tom
Calle - Stort urval i låga priser •

Nuvarande erbjudanden i Calle butikerna

Nuvarande erbjudanden

  Kommande erbjudanden

  OBS - när du beställer varor från nästa reklamblad, läggs varorna i korgen med det aktuella priset. Hämtar du ut dina varor i det kommande reklambladets giltighetsperiod, betalar du det billigare priset.

   Tilbudsavis – Calle

   Leder du efter de bedste tilbud på sodavand, øl, slik, hundefoder og/eller træpiller? Så tag et kig på vores aktuelle tilbudsavis indeholdende de bedste tilbud i Calle lige nu. Vores grænsebutikker bugner med skarpe priser, som blot venter på at blive udforsket af dig!

   Vi har gjort det nemt for dig at planlægge din næste tur til en af vores grænsebutikker, ved at samle alle vores bedste tilbud i én avis og lægge den online her på hjemmesiden. Vi har designet tilbudsavisen i et smart PDF-format, der gør den nem at åbne på computeren, tabletten eller din smartphone.

   Foruden de nuværende tilbud så har du også mulighed for at se, hvornår de kommende tilbudsaviser bliver lagt online, således du nemt kan planlægge en tur lidt længere ude i fremtiden. Vi ligger typisk tilbudsaviserne op samme dag, hvis ikke dagen før, som de aktuelle tilbud udløber. Derfor kan du altid finde minimum én tilbudsavis her på siden.

   Herudover har vi også vores Calle Lavpris avis, der udkommer to gange årligt. Denne avis indeholder tilbud, der gør sig gældende i et halvt år ad gangen. Med Calle Lavpris kan du nemt planlægge din indkøbstur i god tid!

   Læs avisen og forudbestil dine indkøb her på hjemmesiden

   Med vores webshop er det meget nemmere at gennemføre din grænsehandel; således kan du på ingen tid forudbestille dine indkøb her på hjemmesiden, hvorefter du blot skal afhente dem i den nærmeste Calle grænsebutik. Du sparer en masse besvær og tid ved at bestille hjemmefra – desuden pakker vi også varerne til dig, så de er klar til at blive sat direkte ind i bilen eller på traileren.

   Vores tilbudsavis bugner med gode tilbud på øl, sodavand og meget andet. Du kan desuden se hvor lang tid tilbuddene gælder herover samt hvornår den næste avis udkommer. Vi har dog altid rigtig skarpe priser på øl og vand samt slik og chips, hvorfor du aldrig går forgæves, hvis din grænsehandel inkluderer disse varer.

   Som sagt kan du nemt åbne tilbudsavisen fra Calle direkte i din browser!

    
   Inget besvärHandla snabbtBeställ hemifrånPackat och klart
   Anmäl dig till Calles nyhetsbrev
   och få tillgång till supererbjudanden!
   Nyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbudNyhedsbrev tilbud