Mucho Más Blanco 3l BIB
Varebeskrivelse
Målet med denne vin var at skabe en karakteristisk vinstil ved at udnytte kvaliteterne i de tre druer Verdejo, Sauvignon Blanc og Chardonnay fra flere bemærkelsesværdige vindyrkningsområder i Spanien. Gæringen foregår i rustfri ståltanke i 20-25 dage ved temperaturer på højst 15 grader. Når vinificeringsprocessen er afsluttet, bliver vinen efterladt på gæren ved lav temperatur i 2-3 måneder for at udvikle sekundære smagskarakteristika. Når det gælder Chardonnay, ligger vinen på franske egetræsfade i 3 måneder, og der foretages batonnage (omrøring af gæren) flere gange om ugen.
Ideel som aperitif, men passer også godt til pasta, paella og alle slags tapas, især grillet fisk, røget skinke og oste.
Vivino 4/5
90/100 James Suckling
Guld 2022 Mundus Vini
Guld 2022 Frankfurt International Trophy